Introductie Biertjespeciaal

19 februari 2019 0 Door Roel van Loenhout


Welkom op biertjespeciaal!

Op biertje speciaal staan verschillende reviews over bekende en onbekende speciaal biertjes. Wekelijks zullen er verschillende biertjes gepresenteerd worden. Uiteraard kunnen er ook verzoeken ingediend worden met betrekking tot welke biertjes er getest moeten worden.


Wat kun je verwachten op biertjespeciaal?

Wekelijks worden er verschillende biertjes aan jullie gepresenteerd, de biertjes die gepresenteerd verschillen van bekende merken tot hele onbekende merken. Zo wordt er ook gekeken naar de periodes in het jaar, en welke speciaal biertjes hier bij passen. De speciaal biertjes worden ook op verschillende categorieën ingedeeld zodat de hele zware IPA mooi bij elkaar staan.Op onze website kun je ook de wekelijkse aanbiedingen zien en kijken welke verschillende bieren er allemaal zijn. Een woordenboek met de verschillende biertjes hierin opgenomen.


Het brein achter biertjespeciaal?

Het idee om een review website te maken over speciaal bier is gekomen doordat er op dit moment geen andere websites te vinden zijn waarop specifieke informatie en uitleg staat over speciaal bier. Het leek ons (Jerry van Buuren & Roel van Loenhout) dan ook handig om dit op te starten en wekelijks met een aantal reviews en handige informatie over speciaal bier te komen.Wij wensen u veel plezier op onze website en laat ons vooral weten wat jullie er van vinden.