Over ons

Wij zijn biertjespeciaal.nl, deze website is in eerste instantie opgezet als een project voor de minor Online Marketing 3.0. Voor deze minor hebben wij een blogwebsite met informatie en reviews over bier gemaakt. Hieruit proberen wij informatie te krijgen over hoe een website inclusief alles wat er bij komt kijken werkt.

Affiliate marketing

Hierdoor hebben wij ook te maken met affiliate marketing en linkbuilding. Dit zijn voor ons een paar belangrijke punten om te leren tijdens het maken van deze website. Wij stellen het daarom ook op prijs als u ad-block of een ander dergelijk programma heeft uit staan, zodat wij deze kennis op kunnen doen. Affiliate marketing gebeurd nu alleen nog maar met advertenties, dit willen wij langzaam uitbreiden door middel van contacten en netwerken op te zetten.

Linkbuilding

Wij willen dit ook opzetten door middel van een linkbuilding constructie met belangrijke websites en andere partners die wat te maken hebben in de biermarkt of die hier in willen investeren of adverteren. Als u interesse heeft kunt u altijd naar ons contactformulier gaan.